Wie is LoooX?

De badkamer vormt de plek waar ontspanning centraal staat. De diverse collecties van LoooX bestaat uit hoogwaardige materialen en eigentijdse ontwerpen. Hierdoor kun je eindeloos variëren en uw badkamer laten transformeren tot een thuisspa. Of je nu de voorkeur geeft aan massief eikenhout of kiest voor het tijdloze Solid Surface, met de uitgebreide badkamercollectie van LoooX zijn de mogelijkheden eindeloos.

LoooX gaat verder dan enkel badkamermeubels; het merk creëert ook spiegels, keramische waskommen, stijlvolle baden, slimme accessoires, luxe opbergoplossingen en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om jouw droombadkamer te creëren. Voel je helemaal thuis met de veelzijdige en stijlvolle producten van LoooX!

Assortiment van LoooX

LoooX is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle badkamerproducten. Het ruime assortiment van LoooX bestaat uit producten die iedere badkamer transformeren in een comfortabele en functionele ruimte. In het assortiment vind je onder andere inloopdouches, badkamermeubels, wastafels en waskommen en ligbaden. Het kenmerkende aan het LoooX-assortiment is de combinatie van kwaliteit, functionaliteit en design.

Laat je inspireren door LoooX

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd