Wie is Just Creating?

Douchen is een belangrijk dagelijks ritueel, waarbij comfort en ontspanning een steeds grotere rol spelen. Ervaar optimaal doucheplezier met de stijlvolle oplossingen van Just Creating en kom tot rust in een profiel loze douche met luxe uitstraling.

Het Nederlandse Just Creating heeft een ruim aanbod complete doucheopstellingen en douchevloeren voor uw badkamer. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur kies je douchebeslag in een van de vele fraaie kleuren. Houd je van een spannende kleur als zwart, koper en goud of maak je liever een veilige keus voor chroom of RVS? Het fijne aan Just Creating: je kunt de gekozen kleur doortrekken in het afvoerrooster van uw douchebak én in alle kranen in uw badkamer. Just Creating en kranenmerk Brauer werken samen op het gebied van kleur waardoor u altijd een prachtig totaalplaatje creëert!

Comfort bij Just Creating

Comfort vind je bij Just Creating terug in de kwaliteit van de producten. In de basis bieden profiel loze doucheopstelling meer gemak in onderhoud en schoonmaak, daarnaast wordt het glas voorzien van een transparante beschermlaag die ervoor zorgt dat water, kalk en overig vuil minder goed hechten. Ideaal! Bij de douchevloeren in de collectie is dit ook het geval. Deze zijn voorzien van antibacteriële eigenschappen en een beschermende (antislip) toplaag voor eenvoudige reiniging. Jouw complete douche blijft langdurig in perfecte staat en onderhoud is een fluitje van een cent!

Vind een perfecte match tussen stijl en comfort.

Laat je inspireren door Just Creating

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd