Wie is HSK?

HSK is een familiebedrijf dat zich in de loop der jaren ontwikkelend heeft tot een sterke partner in de sanitairbranche. HSK produceert alles wat te maken heeft met douchen en zorgt tevens voor de nodige warmte in de badkamer. Daarbij werken ze met producten met hoge functionaliteit en kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Hoge prestatiebereidheid en persoonlijke inzet zorgen voor een uitstekende service en tevreden klanten.

HSK is dé expert op het gebied van oplossingen “rondom de douche” en het creëren van een aangename sfeer in de badkamer. Bij HSK worden hoogwaardige producten vervaardigd door een team van ervaren professionals. Deze producten kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, overtuigende functionaliteit en een unieke service.

Waarom HSK?

HSK biedt een breed scala aan producten, waardoor er voor iedereen de mogelijkheid is om te kiezen voor de stijl of badkamerindeling die bij jou past. HSK staat voor hoogwaardige badkamerproducten, waaronder douchecabines, douchebakken, kranen, radiatoren en baden. De gebruikte materialen en afwerkingen dragen bij aan een luxe uitstraling in de badkamer. HSK investeert in innovatieve ontwerpen en technologieën. Dit resulteert in eigentijdse en functionele badkameroplossingen die voldoen aan alle behoeften. 

Laat je inspireren door HSK

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd