Wie is Grohe?

Grohe is ’s werelds marktleider in de sanitairbranche. In het uitgebreide assortiment vind je onder andere kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen. Daarbij hanteren ze de kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. 

Creëer de badkamer van jouw dromen

De badkamer is één van de belangrijkste ruimten in jouw huis. In de badkamer begint en eindigt de dag. In de badkamer verfris, verzorg en ontspan je zich onder de douche, in bad of op het toilet. Daarom is het essentieel om jouw badkamer naar smaak en met zorg samen te stellen. De perfecte badkamer draait helemaal op jou, met elk detail zoals jij dat wilt.

Toilet

Grohe biedt complete toiletoplossingen. Met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kwalitatieve producten is het dé speler op het gebied van sanitair. Grohe biedt alle producten die je nodig hebt om jouw ideale toilet in te richten. Van toiletpot tot inbouwreservoir, je vind het allemaal bij Grohe. Aan iedere stijl is gedacht en helpt je om een persoonlijk toilet te realiseren naar wensen en behoeften.

Laat je inspireren door Grohe

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd