Wie is Easy Drain?

Sinds het ontstaan in 1928 werkt Easy Drain aan het ontwerpen, produceren en verkopen van unieke badkameroplossingen. Easy Drain staat bekend om het uitvinden van de douchegoot. Easy Drain biedt hoogstaande douchegoten aan, die in vrijwel iedere badkamer toepasbaar zijn. Naast douchegoten bieden ze momenteel ook doucheboards, ruimtebesparende sifons en unieke zelfklevende afdichtsystemen.

Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij Easy Drain. Alle producten worden nauwkeurig getest. Het doel van Easy Drain is om iedereen te voorzien van een stijlvolle en barrière vrije badkamer met passie voor design.

Waarom Easy Drain?

Bij Easy Drain kun je terecht voor ontwerpen en installeren van douchesystemen. Zo staat Easy Drain bekend om hun innovatieve ontwerpen op het gebied van douchegoten en afvoersystemen. Easy Drain biedt diverse opties in het ontwerpen van douchegoten, waardoor veel mogelijk is. De producten zijn ontworpen met het oog op gemakkelijk onderhoud. Afvoerroosters kunnen eenvoudig worden verwijderd voor reiniging, waardoor de afvoer goed blijft functioneren en hygiënisch blijft.

Laat je inspireren door Easy Drain

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd