Waterontharders

Steeds vaker is een badkamer de ruimte om tot rust te komen. Ook zien we dat de badkamers steeds luxer worden. Denk hierbij aan gekleurde kranen, houten balken, losse baden of door bijvoorbeeld te werken met betoncire. Al dit soort producten hebben uiteraard onderhoud nodig en het liefst doen we dit niet met agressieve schoonmaakmiddelen. Niet agressief naar uw mooie badkamerproducten, maar uiteraard ook niet naar agressief naar het milieu toe. Nooit meer last van kalk in apparaten, de keuken en natuurlijk de badkamer dankzij een waterontharder. Dé oplossing voor een kalkvrij huis en het behouden van een onbeschadigde badkamer.

Kalkaanslag verwijderen badkamer

Kalkaanslag is vaak een boosdoener in badkamers. Het is er altijd na elk gebruik van water en het laat bijna altijd gelijk sporen na. Heeft u last van kalkaanslag? Overweeg dan een waterontharder voor 100% kalkvrij water. Een waterontharder voor ons is geen hoofdproduct, maar een bijverkoop. We hebben ons verdiept in waterontharders, omdat je met alle aanbieders van waterontharders, waarschijnlijk de bomen niet meer door het bos kan zien. Wij werken met OMEGA waterontharders:

  1. 100% kalkvrij water
  2. 15 jaar garantie op de waterontharder
  3. Weinig tot geen onderhoud
  4. Ook oude kalkaanslag verdwijnt

Voordelen waterontharders

Daarnaast heeft een waterontharder ook voordelen voor uw huid, maar het beschermt ook alle andere apparaten die water gebruiken. Waarom Afbouwinstijl.nl heeft gekozen voor de waterontharders van Omega leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek. Daarnaast kunnen wij u in het gehele proces, dus ook het installeren van de waterontharders,
ontzorgen van A tot Z.

Geïnteresseerd in een waterontharder? Maak een afspraak of kom langs in één van onze badkamershowrooms en laat u informeren waarom wij de waterontharders van Omega aanbevelen!

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd